Καμουφλάρουν αυτοκίνητα για να γλιτώσουν την κλήση!

Κατά καιρούς βλέπουμε πολλά στραβά και παράξενα στους δρόμους, όμως κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξαναδεί. Δείτε τι σκαρφίστηκαν οδηγοί στη Ρωσία για να γλιτώσουν την κλήση για παράνομη στάθμευση.

Δείτε ακόμη: To πικρό τέλος ενός εργοστασίου αυτοκινήτων

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα να σκεπάσουν το αυτοκίνητό τους με δίχτυ καμουφλάζ, όπως αυτό που χρησιμοποιούν στον στρατό για να καλύψουν τα οχήματα και να μην είναι ορατά από τους εχθρούς. Μόνο που εδώ δεν τα σκεπάζουν για να γλιτώσουν τα… εχθρικά πυρά, αλλά για να μη γίνουν αντιληπτά από την αστυνομία ή για να αναγκάσουν τα όργανα της αστυνομίας να μη μπουν στη διαδικασία να τους κόψουν κλήση, αφού θα χρειαστεί να το ξεσκεπάσουν και θα χάσουν το χρόνο τους. Όπως μάλιστα βλέπουμε από τις φωτογραφίες είναι τρία διαφορετικά αυτοκίνητα και σίγουρα θα υπάρχουν πολλά περισσότερα που ακολουθούν αυτή την τακτική.

Ένα ακόμα «τρικ» που πάει να γίνει της μόδας στο παράνομο παρκάρισμα στη Ρωσία, είναι το στρίμωγμα δύο αυτοκινήτων σε μία θέση (όσο αυτό είναι εφικτό), η αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας και η ένωσή τους με αλυσίδες! Ωστόσο, ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σόιβανιν, λεέι ότι τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας αντιμετωπίζονται από μια αντιτρομοκρατική μονάδα, η οποία θεωρεί λογικά ότι αποτελούν πιθανή απειλή.

Δείτε ακόμη: Πάρκαρε παράνομα και τον «έπνιξαν» στα καρότσια!

Όπως και να έχει πάντως, η εφευρετικότητα κάποιων οδηγών στη Ρωσία για να γλιτώσουν την κλίση για παράνομο παρκάρισμα έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο!

Get it on Google Play Download on the App Store