Κατεβάστε Ringtone με τον ήχο του Hyundai i30 N!

Το κορυφαίο μικρομεσαίο μοντέλο της Hyundai, τo i30 N ξεκίνησε το λανσάρισμά του και στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην κατηγορία του. Παράλληλα, συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οδηγικά, όπως διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι οδηγώντας το στα όριά του στην πίστα των Μεγάρων (διαβάστε εδώ).

Δείτε ακόμη: To Hyundai i30 N κερδίζει το VW Golf GTI (+video)

Να υπενθυμίσουμε ότι το Hyundai i30 N διατίθεται σε δύο εκδόσεις με τον 2λιτρο κινητήρα, με 250 και 275 ίππους. Η έκδοση των 250 ίππων κοστίζει 26.990 ευρώ, ενώ η έκδοση Performance Pack των 275 ίππων (συν ακόμα κάποια στοιχεία) πωλείται από 28.750 ευρώ (οι τιμές ισχύουν έως το τέλος του έτους), με εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα, συν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων.

Ένα από τα στοιχεία που μας κέρδισαν κατά την οδήγησή του ήταν και ο σπορ ήχος από τον κινητήρα, αλλά και τα «σκασίματα» που ακούγονταν από τις εξατμίσεις. Όσοι θέλετε να ακούσετε το Hyundai i30 N κατά την εκκίνηση και τις επιταχύνσεις, αλλά θέλετε να κατεβάσετε και Ringtone για το κινητό σας τηλέφωνο πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: 0-230 χλμ./ώρα με Hyundai i30 N 275 hp

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από την παρουσίαση του i30 N στα Μέγαρα:

Get it on Google Play Download on the App Store