Lada με μοτέρ από Lancia Delta Integrale πωλείται!

Θα μας τρελάνουν αυτοί οι φίλοι μας οι Λιθουανοί και για την ακρίβεια ο Mindaugas Grazys, ιδιοκτήτης αυτού του σπάνιου Lada που κινείται από το πανίσχυρο μοτέρ της Lancia Integrale.

Μάλιστα ο Mindaugas έχει χρησιμοποιήσει την ανάρτηση της BMW E36 Coupe, κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, αλλά κι ένα μπλοκέ διαφορικό!

Δείτε ακόμα: Ετοιμάζεται το ανανεωμένο Lada Niva 4×4

Η καρδιά του θηρίου όμως είναι ο αδαμάντινος κινητήρας της Integrale, ο οποίος έχει χωρητικότητα 2 λίτρων με την απόδοση να αγγίζει στην προκειμένη περίπτωση τους 400 ίππους (έχει βελτιωθεί στα σημεία) ενώ έχει διανύσει μόνο 300 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Για να ολοκληρωθεί βέβαια ο αγωνιστικός χαρακτήρας του Lada, έχουν τοποθετηθεί φαρδύτερα φτερά και σπόιλερ, ενώ μάτι βγάζει η γιγαντιαίων διαστάσεων πίσω αεροτομή. Στο εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα περιττά, όπου ξεχωρίζουν τα αγωνιστικά καθίσματα, αλλά και το απαραίτητο roll cage, όπως οφείλει να έχει κάθε αγωνιστικό μοντέλο!

Διαβάστε επίσης: Ανανεωμένο Lada Vesta με νέο κινητήρα Renault

Όμως ο κάτοχος αυτού του ιδιαίτερου και σπάνιου Lada, πήρε την απόφαση να το πουλήσει για να αγοράσει ένα άλλο αγωνιστικό και ζητάει 22.000 ευρώ!

Εσείς θα τα δίνατε;

Get it on Google Play Download on the App Store