Lamborghini Huracan Performante «στου χαντάκ’»

Στα κατάλληλα χέρια η Lamborghini Huracan Performante είναι ικανή να σπάει ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nurburgring, βάζοντας στη θέση τους hypercars-μηχανολογικά θαύματα σαν την Porsche 918 Spyder. Στα λάθος, μετατρέπεται σε θαμώνας χαντακίων.

Δείτε ακόμα: Porsche 911 GT2 RS εναντίον Lamborghini Huracan Performante στην πίστα (+video)

Aυτά του Michael Hudson είναι ξεκάθαρο σε ποια κατηγορία ανήκουν. Ο εντερπρενέρ bitcoin οδηγούσε το ιταλικό υπεραυτοκίνητο σε έναν επαρχιακό δρόμο, όταν «έχασε ξαφνικά τον έλεγχο». Σύμφωνα με τον παθόντα, το «ξαφνικά» οφείλεται σε λακκούβα με νερό που προκάλεσε υδρολίσθηση κι έστειλε την Huracan των 300.000 ευρώ στο χαντάκι. Στην ασφαλιστική δήλωσε πως δεν έτρεχε και πως έστειλε ηθελημένα την Huracan στο χαντάκι, καθώς κατευθυνόταν σε στύλο της ΔΕΗ. Οπότε έκρινε πως η ζημιά θα ήταν μικρότερη αν απέφευγε την μετωπική με την κολόνα. Πολύ σωστή εκτίμηση, εξετάζεται η αληθοφάνεια της όλης ιστορίας.

Διαβάστε επίσης: Εκθαμβωτική και παντοδύναμη η νέα Lamborghini Huracan!

Οι εκτιμήσεις της ασφαλιστικής κάνουν λόγο για ζημιές που περιορίζονται σε φανοποιεία, με την μόνη μηχανική βλάβη να περιορίζεται στις πλήμνες των τροχών και 2 στραβωμένες ζάντες. Ο εκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Bitstocks είμαστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αποκατάστασή τους, αλλά καλό θα ήταν στο μέλλον να προσέχει περισσότερο «τα νερά στον δρόμο».

Get it on Google Play Download on the App Store