Lamborghini Huracan: Το πλέον γρήγορο «follow me»!

Είμαστε σίγουροι πως στο αεροδρόμιο της Bologna, οι αιτήσεις εργασίας για υπαλλήλους εδάφους θα αυξηθούν. Ο λόγος; Μια Lamborghini Huracan LP580-2, η οποία εκτελεί χρέη οχήματος «Follow me».

Το ιταλικό supercar έχει αποκτηθεί σε γκρι ματ απόχρωση, ενώ για να ξεχωρίζει στους πιλότους, έχουν τοποθετηθεί κίτρινα γραφικά, σχεδιασμένα από το Lamborghini Centro Stile.

Δείτε ακόμη: Πώς αλλάζεις κιβώτιο ταχυτήτων σε Lamborghini (+video)

Βέβαια, να θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το αεροδρόμιο της Bologna εξοπλίζεται με ένα supercar ως follow me car, μιας και η πρώτη ήταν πάλι με Huracan, η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της από τον Νοέμβριο του 2016 έως και τον Ιανουάριο του 2017. Αν τώρα έχετε κανονισμένο ένα ταξίδι στη Bologna και δεν δείτε την συγκεκριμένη Huracan, ψάξτε με το βλέμμα σας είτε για την Lamborghini Aventador SVJ ή την Lamborghini Urus που βρίσκονται προς το παρόν σε κάποιες από τις εξόδους του αεροδρομίου.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη για το WRC αυτή η Lamborghini Huracan

Να θυμίσουμε πως η Lamborghini Huracan κινείται από έναν 5.2 λίτρων κινητήρα ισχύος 580 ίππων και με ροπή 540 Nm. Όλη η δύναμη καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, ενώ η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,4 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα. Με τα συγκεκριμένα νούμερα αντιλαμβάνεστε πως η Huracan θα εκτελεί το καθήκον της γρηγορότερα από κάθε άλλο follow me αυτοκίνητο στην πίστα του αεροδρομίου.

Get it on Google Play Download on the App Store