Ιστορική αλλαγή στο Lada Niva μετά από 43 χρόνια!

To Lada Niva είναι ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο για την Ρωσική εταιρεία, καθώς μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί και «γράφει» αξιόλογες πωλήσεις, όχι μόνο στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η facelift εκδοχή του Lada Niva αναμένεται να παρουσιαστεί τις προσεχείς εβδομάδες, με τους Ρώσους να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η παρουσίασή του να γίνει λίγο αργότερα, ίσως και στις αρχές του 2020.

Δείτε ακόμα: Lada Vesta με φυσικό αέριο με τιμή 9.700 ευρώ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες πληροφορίες, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στην καμπίνα, μιας και στην εξωτερική εμφάνιση δεν αναμένονται μεγάλες διαφοροποιήσεις. Όμως η μεγαλύτερη αλλαγή εντοπίζεται στο σύστημα κλιματισμού του Niva, όπου τα συρόμενα απαρχαιωμένα χειριστήρια μας αποχαιρετούν μετά από 43 ολόκληρα χρόνια! Η Lada μπαίνει στον 21ο αιώνα φέρνοντας ένα πιο σύγχρονο σύστημα ελέγχου με περιστροφικούς διακόπτες, τόσο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, όσο και της έντασης του ανεμιστήρα.

Διαβάστε επίσης: Το φθηνότερο crossover Lada των 7.900 ευρώ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η όλη αρχιτεκτονική της καμπίνας θα είναι εμπνευσμένη από το πιο φρέσκο Granta, με ποιοτικότερα πλαστικά, καλύτερη συναρμογή, καθώς και πιο άνετα καθίσματα. Εξαιρετικά μεγάλη καινοτομία αναμένεται να είναι η προσθήκη ενός συστήματος SOS, το οποίο σε περίπτωση ατυχήματος θα καλεί αυτόματα για βοήθεια.

Get it on Google Play Download on the App Store