«Μεγαλειώδες» παρκάρισμα στις ράγες του τραμ (+video)

Δεν χρειάζεται να βάλουμε καν στον τίτλο ότι το περιστατικό έγινε στην Ελλάδα. Το έχετε δει να συμβαίνει, ενδεχομένως κάποιοι να διατηρείτε ένα ένοχο μυστικό ότι το έχετε κάνει κιόλας. Υπάρχει καλύτερη θέση στάθμευσης από τις ράγες του τραμ;

Δείτε ακόμα: VW Golf GTI έκανε 100 χιλιόμετρα σε 26 λεπτά (+video)

Ένας συμπολίτης μας στην Γλυφάδα ήθελε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ. Προφανώς Σαββατόβραδο στην Παραλιακή, ακόμα και χειμώνα, πάρκινγκ δεν βρίσκεις ούτε με τάμα οπότε αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητό του στο πρώτο ελεύθερο σημείο. Ελεύθερο βέβαια δεν λες ένα οριοθετημένο κομμάτι του δρόμου που περνάει μέσο σταθερής τροχιάς. αλλά πάνω στην βιασύνη όλα φαντάζουν λεπτομέρειες. Ως γνήσιος Έλληνας άναψε τα αλάρμ και πορεύτηκε προς εκπλήρωση της δουλειάς του, την στιγμή που το τραμ είχε μείνει να περιμένει καρτερικά.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα τα κάνει «λίμπα» σε ξεπαρκάρισμα (+video)

Ο οδηγός του συρμού επιστράτευσε το χιούμορ και παρότρυνε τον άνετο αυτοκινητιστή να πάει με το πάσο του. Βέβαια θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πως θα αντιδρούσε αν αναγκαζόταν να περιμένει περισσότερο, όπως συμβαίνει καθημερινά με πολλούς οδηγούς λεωφορείων που ταλαιπωρούνται από «ξεχασμένα» αυτοκίνητα σε στροφές και γωνίες.

Get it on Google Play Download on the App Store