Μια Lamborghini για…γράψιμο!

Λογικά θα συμβαίνει σε πολλούς από εμάς. Εκεί που βρισκόμαστε καθηλωμένοι πίσω από ένα γραφείο, μεταξύ σκέψεων για ΕΝΦΙΑ, λογαριασμούς και λοιπές υπαρξιακές αναζητήσεις, η μορφή μιας Ferrari ή Lamborghini προσφέρει την νοερή απόδραση από την καθημερινότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Και μετά έρχεται η «προσγείωση» («συντριβή» καλύτερα) όταν συνειδητοποιούμε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουμε ένα τέτοιο όνειρο ποτέ. Μια πολωνική εταιρία επιπλοποιίας, ωστόσο, έρχεται να συνδυάσει τις δυο αυτές έγνοιες και να προσφέρει διέξοδο.

Δείτε ακόμα: Κινέζικη Lamborghini Urus με 15.000€

Η εταιρεία Design Epicentrum Manufacture κατασκευάζει έπιπλα γραφείου με έμπνευση από τα μοντέλα της Lamborghini και αυτή η…Aventador είναι το πιο πρόσφατο δείγμα. Πιστό αντίγραφο του 12κυλινδρου«Ταύρου», το εν λόγω έπιπλο είναι πλήρως λειτουργικό καθώς διαθέτει συρτάρια, μεταλλικά πλαϊνά, βοηθητική κονσόλα και συρόμενο ράφι για το πληκτρολόγιο. Είναι κατασκευασμένο από fiberglass και μελαμίνη, με τις διαστάσεις του να ανέρχονται στα 1.900 χλστ. για το πλάτος, τα 1.600 χλστ. για το βάθος (με προαιρετικό υποπόδιο) και τα 800 χλστ. για το ύψος, ενώ προσφέρεται σε 200 διαφορετικά χρώματα.  Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο γραφείο, το οποίο είναι πιστό αντίγραφο της Lamborghini Aventador φτιαγμένο από fiberglass και MDF. Το έπιπλο έχει πλάτος 1.900 χλστ., βάθος 1.600 χλστ. και ύψος 800 χλστ. και προσφέρεται σε 200 χρώματα.

Διαβάστε επίσης: Το πολωνικό αυτοκίνητο που εξόργισε τους Αμερικάνους

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το επάνω μέρος και τις ζάντες σε άλλα χρώματα εκτός του μαύρου και μπορούν να παραγγείλουν αξεσουάρ, όπως γυάλινο ράφι ή να τοποθετήσουν LED φωτισμοούς σε διάφορα σημεία του γραφείου.  Η παραγωγή της «συγγραφικής» Aventador θα περιοριστεί στις 44 μονάδες, ενώ εξίσου απαγορευτική (για τους περισσότερους εξ ημών, τουλάχιστον) είναι και η τιμή, η οποία ξεπερνά τις 30.000 ευρώ! Το οξύμωρο έγκειται στο γεγονός πως σε αυτά τα λεφτά, δεν αγοράζεις ούτε το σήμα της Lamborghini. Οι Πολωνοί δεν έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης του «Μαινόμενου Ταύρου», κάτι που σημαίνει ότι το γραφείο Aventador διατίθεται «αβάπτιστο»!

 

Get it on Google Play Download on the App Store