Mercedes 190 μετατράπηκε σε meeting room!

Ένα ιδιαίτερο project φιλοξενείται στα γραφεία μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας, της Antoni, η οποία είναι υπεύθυνη για τις διαφημιστικές καμπάνιες της Μercedes – Benz.

Μια Mercedes 190 λοιπόν έχει μετατραπεί σε meeting room, διαθέτοντας άνετα καθίσματα, αλλά κι ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, που βρίσκεται στο πορτ μπαγκάζ.

Δείτε ακόμα: Νέα Mercedes-AMG GLA 35 με 306 ίππους

Το ιδιαίτερο αυτό εγχείρημα μας αποκαλύφθηκε έπειτα από ένα ποστάρισμα του διευθυντή μάρκετινγκ της Mercedes Μεγάλης Βρετανίας, του Rob Halloway, που βρέθηκε στο Βερολίνο και ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο Twitter του. Το εσωτερικό της αριστοκρατικής Mercedes μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα με άνεση, ενώ έχουν γίνει κάποιες απαραίτητες τροποποιήσεις. Τα εμπρός καθίσματα έχουν αλλάξει προσανατολισμό και κοιτούν τα πίσω και στο πάτωμα έχει τοποθετηθεί ακριβό ξύλο, κάτι που ενισχύει την πολυτέλεια.

Διαβάστε επίσης: Ασυναγώνιστη Mercedes 300TE AMG του 1993

Το πιο εκπληκτικό όλων, είναι πως η διαφημιστική εταιρεία αγόρασε την παλιά Mercedes για μόλις 943 δολάρια (845 ευρώ) και εν συνεχεία την ανέλαβε η ομάδα αρχιτεκτόνων και την έφερε στην εκπληκτική κατάσταση που βλέπετε. Όμως, το πλέον δύσκολο μέρος του εγχειρήματος ήταν η μεταφορά του αυτοκινήτου στον τρίτο όροφο των γραφείων της εταιρείας. Για να γίνει αυτό η μεταφορική αφαίρεσε ένα μεγάλο τμήμα των παραθύρων ώστε να μπορέσει ο γερανός να τοποθετήσει τη Mercedes!

Get it on Google Play Download on the App Store