Μοιραίο λάθος ή τον έκλεισε επίτηδες; (+video)

Κάθε φορά που δημοσιεύουμε ένα video με ατύχημα σαν και αυτό, η αλήθεια είναι πως το κάνουμε με βαριά καρδιά. Βλέπετε είναι δυσάρεστο πάντοτε να βλέπεις αυτοκίνητα να τρακάρουν και ανθρώπους να τραυματίζονται και να χάνουν την περιουσία τους.

Δείτε ακόμη: Αυτό το Hyundai είναι ο βασιλιάς καρνάβαλος!

Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος να μας αποτυπωθούν όλες οι λάθος συμπεριφορές στον δρόμο, οι οποίες μπορεί να μας οδηγήσουν σε τέτοια μοιραία συμβάντα.

Στο παρακάτω video λοιπόν θα δούμε τον οδηγό ενός Nissan Micra να οδηγεί στην Λ.Ε.Α. με αυξημένη ταχύτητα και με τα αλάρμ αναμμένα, προφανώς επειδή είναι σε έκτακτη ανάγκη.

Παρόλα αυτά ο οδηγός του φορτηγού ανεξήγητα εντελώς κάνει έναν ελιγμό προς τα δεξιά, την ώρα που τον προσπερνά το Nissan Micra, με αποτέλεσμα ο οδηγός του τελευταίου να πατήσει εκτός δρόμου, να χάσει τον έλεγχο και να ακολουθήσει μία σφοδρότατη σύγκρουση στα δέντρα και ανατροπή του αυτοκινήτου.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για τον/τους επιβάτες στο Micra και την κατάστασή τους. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να θυμόμαστε πως η προσπέραση από δεξιά απαγορεύεται όπως και η χρήση της Λ.Ε.Α.

Διαβάστε επίσης: Video: Εναέρια βόλτα στον αυτοκινητόδρομο E65 (Ξυνιάδα – Τρίκαλα)

Όσον αφορά στην ερώτηση του τίτλου μας, για το αν δηλαδή ο οδηγός του φορτηγού έκλεισε επίτηδες το Nissan Micra ή απλώς ήταν ένα μοιραίο λάθος, τα συμπεράσματα δικά σας…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=SaCNuNLjjqo

Get it on Google Play Download on the App Store