Μοναδική BMW M3 E30 πωλήθηκε στο ίντερνετ

Εδώ και μερικά χρόνια οι BMW M3 Ε30 έχουν πάρει τα πάνω τους σε αξία, με τις τιμές του να φτάνουν και πολλές φορές να ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ ακόμη και αν δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια ειδική έκδοση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτή εδώ η BMW M3 η οποία είναι μοναδική, καθώς έχει γίνει πλήρη ανακατασκευή και έχει βαφτεί στο πορτοκαλί χρώμα Valencia Orange.

Δείτε ακόμη: «Ψαρεύοντας» μία BMW M3 (+video)

Αυτό, παρά το γεγονός πως δεν είναι κάποια από τις εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, της έδωσε την απαιτούμενη ιδιαιτερότητα και πωλήθηκε μέσω ebay στα 101.500 ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ στην σχετική αγγελία. Σύμφωνα με την εταιρεία ASG η οποία εδρεύει στο Μαϊάμι, το αυτοκίνητο από τη στιγμή της ανακατασκευής του και έπειτα έχει διανύσει μόλις 32 χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης: Κιτ υπερτροφοδότησης για BMW M3

Ο τελευταίος ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης BMW M3 Ε30 την αγόρασε λευκή αλλά το 2005 αποφάσισε να του δώσει μια νέα ζωή. Έτσι, το έγδυσε, το πέρασε από αμμοβολή το έβαψε στο νέο του πορτοκαλί χρώμα και αντικατέστησε όλα τα απαραίτητα από νέα ανταλλακτικά καινούργια, της BMW.

Get it on Google Play Download on the App Store