Μοναδικό ελληνικό ταξί Toyota Avensis AMG!

Στους δρόμους καθημερινά βλέπουμε πολλά περίεργα και παράξενα πράγματα, μερικά από τα οποία μας τραβούν, ίσως λίγο περισσότερο την προσοχή μας. Όπως και έγινε με το εικονιζόμενο ταξί Toyota Avensis, όπου το βλέμμα μας αρχικά καρφώθηκε στο λογότυπο AMG που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του. Όλοι γνωρίζουμε πως Toyota Avensis AMG εργοστασιακό δεν υπάρχει, ωστόσο δεν αποκλείεται ο κάτοχος αυτού του ταξί να ήθελε να… τρολάρει όσους έχουν Mercedes ταξί και βάζουν το λογότυπο AMG χωρίς να είναι Mercedes-AMG.

Δείτε ακόμη: Μικρομεσαία αυτοκίνητα με τις λιγότερες βλάβες

Με μια προσεκτική ματιά είδαμε και άλλες προσθήκες που είχαν γίνει στο Avensis ταξί, όπως ήταν οι after market ζάντες αλουμινίου, τα μαύρα τμήματα χαμηλά στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ και η μεγάλη μαύρη αεροτομή στο πίσω καπό. Παράλληλα, το συγκεκριμένο Avensis ακουγόταν και πιο… σπορ μέσω των διπλών εξατμίσεων! Μερακλής ο κάτοχός του και μπράβο του, όχι για τις διάφορες προσθήκες που είχε κάνει εξωτερικά, αλλά και γιατί είχε το ταξί πολύ περιποιημένο, καθαρό και προσεγμένο, παρά τα χρόνια του και τις πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα που σίγουρα θα είχε διανύσει.

Τώρα για το αν είχε κάνει και καμία μετατροπή στον κινητήρα δεν γνωρίζουμε, όμως σίγουρα δεν ακουγόταν όπως τα άλλα Avensis ταξί. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το εικονιζόμενο δεύτερης γενιάς Toyota Avensis με τον 2.0 λτ. D-4D κινητήρα  είχε ισχύ 116 ίππους και 280 Nm ροπής και επιτάχυνε από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Πως να δροσίσεις γρήγορα το εσωτερικό του αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store