Μόνο Audi e-tron για τους παίχτες της Μπάγερν

Οι τυχεροί παίχτες της Μπάγερν Μονάχου, έχοντας χορηγό την Audi, μπορούσαν να διαλέξουν και να έχουν όποιο αυτοκίνητο ήθελαν! Από σπορ RS μοντέλο μέχρι R8!

Παλιά όμως αυτά μιας και φέτος θα έχουν στην διάθεσή τους μόνο το αμιγώς ηλεκτρικό SUV e-tron.

Δείτε ακόμα: Η Audi ετοιμάζει το μεγαλύτερο Q9

Η Audi και η Μπάγερν Μονάχου συνεργάζονται από το 2002, συνεργασία η οποία επεκτάθηκε μέχρι και το 2029. H απόφαση λοιπόν της Audi να προσφέρει το νέο e-tron, είναι για να αναδείξει το οικολογικό πρόσωπο τόσο της μάρκας, όσο και της ομάδας. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές θα έχουν στη διάθεσή τους το e-tron 55 quattro με έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα και απόδοση 408 ίππων.

Τα πλεονεκτήματα του Audi e-tron παρουσίασε η Hildegard Wortmann, μέλος του Δ.Σ. της Audi και υπεύθυνη για το Μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Την Μπάγερν εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του συλλόγου, Karl-Heinz Rummenigge (θρυλικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), αλλά κι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας και μέλος του Δ.Σ. της Μπάγερν Μονάχου, Oliver Kahn.

Διαβάστε επίσης: Στα σκαριά συνεργασία Audi-Κινέζων

Τα Audi e-tron θα βοηθήσουν ώστε ο μέσος όρος των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα των μοντέλων Audi που έχει η ομάδα, να αγγίζει τα 95 γρ./χλμ. Μέσος όρος εκπομπών ρύπων που όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες για το 2020 πρέπει να πετύχουν.

Get it on Google Play Download on the App Store