Νέα Jeep Grand Cherokee & Cherokee Night Eagle

H Jeep παρουσίασε τις νέες εκδόσεις των Grand Cherokee και Cherokee με την ονομασία Night Eagle, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά της Αυστραλίας.

Το όνομα Night Eagle έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν για μοντέλα της μάρκας, τα οποία ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους συγκριτικά με τα απλά μοντέλα.

Δείτε ακόμη: Jeep Cherokee θάφτηκε κάτω από τρία μέτρα χιόνι!

Το Grand Cherokee Night Eagle βασίζεται στο Laredo 4x4, «πατώντας» σε πεντάκτινες ζάντες 20 ιντσών βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι βαμμένη και η ευμεγέθης μάσκα του εμπρός προφυλακτήρα, με τα τζάμια να έχουν έντονα φιμέ απόχρωση. Στο εσωτερικό του Jeep Grand Cherokee διακρίνονται οι δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, ενώ υπάρχει και ηλιοροφή για ακόμα πιο ευάερες διαδρομές.

Διαβάστε επίσης: H Jeep περνάει στην FCA στην Ελλάδα

Σε ότι αφορά το Cherokee, αυτό βασίζεται στην έκδοση Longitude, σαφώς και το μαύρο χρώμα κυριαρχεί παντού, όπως στις ζάντες 18 ιντσών, στην εμπρός μάσκα, αλλά και στα λογότυπα του μοντέλου. Στο εσωτερικό υπάρχει επένδυση Piano Black στην κεντρική κονσόλα, αλλά και στις επενδύσεις των θυρών. Η Jeep αναφέρει ότι το Grand Cherokee Night Eagle προσφέρεται με 5.500 δολάρια επιπλέον του Laredo 4x4, ενώ το Cherokee Night Eagle έχει επιβάρυνση 6.400 δολαρίων εν αντιθέσει με τις συμβατικές εκδόσεις Cherokee. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν το Grand Cherokee Night Eagle είτε με κινητήρα βενζίνης Pentastar 3.6 λίτρων, είτε με diesel μοτέρ 3 λίτρων.

Get it on Google Play Download on the App Store