Nέο ηλεκτρικό μοντέλο για την Opel στην Φρανκφούρτη

Πρόσφατα η Opel ανακοίνωσε πως στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει πλήθος νέων μοντέλων, όπως Astra, Corsa, Grandland X Hybrid4 και Zafira Life.

Όμως φαίνεται ότι η γερμανική εταιρεία μας ετοιμάζει μια ακόμα έκπληξη, καθώς κυκλοφόρησε μια μυστηριώδη teaser εικόνα στο Twitter.

Δείτε ακόμα: «Βέλος» το νέο Opel Astra

Η εταιρεία κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και δεν αναφέρει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο, αλλά δηλώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να πουν το παραμικρό. Στην teaser φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα διακρίνονται οι κίτρινες λεπτομέρειες των ελαστικών, ανακαλώντας μας μνήμες από ένα άλλο πρωτότυπο, το Opel GT Concept που είχε κόκκινα ελαστικά και το είχαμε γνωρίσει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016. Βέβαια από το σουλούπι που διακρίνεται κάτω από την κουκούλα και τις κίτρινες λεπτομέρειες των ελαστικών περισσότερο αναμένουμε να δούμε μια εξέλιξη του Opel GT X Experimental Concept, μιας και για το συγκεκριμένο μοντέλο, οι Γερμανοί είχαν αναφέρει ότι προλογίζει όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Opel Corsa GSi

Η εταιρεία δεν έδωσε λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές, αλλά επιβεβαίωσε πως θα υπάρχει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 50 kWh και θα ενσωματώνει τεχνολογία επαγωγικής φόρτισης.

Get it on Google Play Download on the App Store