Νο1 σε αξιοπιστία το Hyundai i20 στη Γερμανία

118

To Hyundai i20 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου μικρού αυτοκινήτου στην έκθεση της TÜV για το 2019 που δημοσιεύθηκε στο Auto Bild Γερμανίας. Με μέσο όρο βλαβών μόλις 3% στις δοκιμές τεχνικού ελέγχου της TÜV Γερμανίας, το i20 γίνεται ο Βασιλιάς της αξιοπιστίας στην compact κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS Facelift

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό δείκτη για τους αγοραστές καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς αποδεικνύει το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας των οχημάτων Hyundai.

Για την έκθεση της TÜV, το μεγαλύτερο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και η TÜV πραγματοποίησαν 8,8 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους από τον Ιούλιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2018. Τα οχήματα ομαδοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία και την κατηγορία τους, όπως compact αυτοκίνητα έναντι σπορ αυτοκινήτων, φορτηγά και SUV ή λιμουζίνες, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα, χαμηλού κόστους και πιο ακριβά μοντέλα.

Στην έκθεση της TÜV γίνεται διαχωρισμός των οχημάτων σε δύο – τριών, τεσσάρων -πέντε, έξι – επτά, οκτώ – εννέα και δέκα – έντεκα ετών. Ο νικητής σε κάθε ηλικιακή ομάδα είναι το αυτοκίνητο που εμφάνισε τις λιγότερο σοβαρές βλάβες. Αυτά με τη χαμηλότερη αναλογία βλαβών αποτελούν το Top Ten της συνολικής βαθμολογίας. Ταυτόχρονα, το Auto Bild ορίζει τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία.

Δείτε ακόμη: Hyundai i10 με έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις

Όπως όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai, έτσι και το i20 διαθέτει το μοναδικό πακέτο πενταετούς μεταβιβάσιμης εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων.