Νοίκιασε Lamborghini και έκανε ρεκόρ σε… κλήσεις

Η ιστορία που θα διαβάσετε πιο κάτω, μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Και αυτό γιατί ένας Βρετανός τουρίστας ξεπέρασε τα όρια της πραγματικότητας, όταν νοίκιασε μία Lamborghini Huracan κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Ντουμπάι και θέλησε να το ρίξει λιγάκι… έξω.

Δείτε ακόμη: Range Rover Sport βυθίστηκε στη θάλασσα (+video)

Έτσι, προκειμένου ο 25χρονος να νιώσει στο απόλυτο την εμπειρία οδήγησης του ιταλικού supercar, σανίδωσε το γκάζι και έπιασε ταχύτητες που, σύμφωνα με τις εκεί αρχές ξεπέρασαν ακόμη και τα 240 χλμ./ώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι κάμερες ελέγχου ταχύτητες και να κάνουν… πάρτι. Έτσι, συνολικά βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις, αξίας περίπου 40.000 ευρώ, μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες.

Το πρόβλημα όμως είναι τώρα πως ο οδηγός άφησε το άφησε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ παρά το γεγονός πως η εταιρεία ενοικιάσεων έχει το διαβατήριό του, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, αν το αυτοκίνητο οδηγούνταν από πολίτη ξένου κράτους, τότε τα πρόστιμα βαραίνουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Τσιγκούνης πήγε για πλύσιμο το αυτοκίνητο στο ποτάμι! (+video)

Έτσι, προς το παρόν το όχημα παραμένει ακινητοποιημένο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, καθώς η εταιρεία ενοικιάσεων αρνείται να το παραλάβει, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και αυτό γιατί αν ο Βρετανός δηλώσει σε πρεσβεία απώλεια διαβατηρίου, τότε μπορεί με άλλο έγγραφο να ταξιδέψει για την πατρίδα του και έτσι τα πρόστιμα να μείνουν προίκα στην εταιρεία ενοικιάσεων…

Get it on Google Play Download on the App Store