Νοίκιασε supercar για 4 ώρες και το διέλυσε…

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε όνειρό μας να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι ενός supercar έστω και αν αυτό είναι σταματημένο… Πόσο μάλλον να το οδηγήσουμε για λίγες ώρες και να νιώσουμε αυτή την υπέροχη εμπειρία.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το μοντέλο της Toyota με αβέβαιο μέλλον

Ή μήπως όχι και τόσο υπέροχη; Σίγουρα για τον κύριο που νοίκιασε τη McLaren 650S Spider που βλέπουμε πιο πάνω διαλυμένη, δεν ήταν μια υπέροχη εμπειρία, καθώς τα πράγματα δεν κύλησαν ονειρικά. Και αυτό γιατί την νοίκιασε τέσσερις ώρες και το μόνο που κατάφερε ήταν να την διαλύσει.

Διαβάστε επίσης: Άψογη Toyota Supra κοστίζει πολλά…

Η φωτογραφία που βλέπουμε πιο πάνω, προέρχεται από τον προσωπικό λογαριασμό στο twitter του αστυνομικού Rick Johnson, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό και αναφέρει πως ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα δεδομένων των συνθηκών (βρεγμένο οδόστρωμα και κακή κατάσταση ελαστικών). Όπως καταλαβαίνετε, αν και δεν έχουν δοθεί πληροφορίες, το τίμημα για τον οδηγό (ο οποίος είναι μια χαρά στην υγεία του) θα είναι βαρύ, καθώς σίγουρα θα κληθεί να πληρώσει αρκετά χρήματα για την ζημιά που προκάλεσε στο αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store