Ο Cristiano Ronaldo πουλάει την 1η Ferrari του!

Ο αστέρας της στρογγυλής θεάς, Cristiano Ronaldo, είναι γνωστός λάτρης και συλλέκτης supercars, τα οποία κοσμούν το μεγάλο γκαράζ του.

Όμως ο Πορτογάλος αποφάσισε να πουλήσει ένα από τα πρώτα supercar που απέκτησε και το είχε στη κατοχή του για 14 χρόνια.

Δείτε ακόμα: Τι αυτοκίνητα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο λόγος για μια Ferrari 575M Maranello, η οποία από το 2005 βρισκόταν στην κατοχή του Ronaldo, έχοντας διανύσει μέχρι σήμερα μόλις 32.000 χιλιόμετρα. Ο ατμοσφαιρικός 12κυλινδρος κινητήρας των 5.8 λίτρων είχε μαγέψει τον Πορτογάλο, ενώ τα 515 άλογα και τα 588 Nm ροπής τον πήγαιναν σφαίρα στο προπονητικό κέντρο, με την μετάδοση της κίνησης να πραγματοποιείται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο Cristiano είχε διαλέξει την 575Μ σε ένα all time classic μαύρο χρώμα, ενώ το σαλόνι διαθέτει δερμάτινη επένδυση σε μπεζ χρώμα. Για την ιστορία, η 575Μ ξεκίνησε την καριέρα της το 2002, ως διάδοχος της Ferrari 550, με την οποία η ιταλική εταιρεία επέστρεψε στην έννοια των GT με τον κινητήρα μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε την Bugatti Chiron για βόλτα ο Ronaldo (+video)

Αν τώρα έχετε μπει στη διαδικασία να σκέφτεστε ότι βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι της συγκεκριμένης Ferrari, να γνωρίζετε ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει την αγοραπωλησία του ιταλικού supercar έχει θέσει την τιμή πώλησης στα 139.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store