Ο καναπές των ονείρων σου!

Είσαι από αυτούς που είναι παθιασμένοι με το αυτοκίνητο και θέλουν ότι έχουν, ακόμη και στο σπίτι τους, να παραπέμπει σε τέσσερις τροχούς; Τότε έχουμε για εσένα τον καταλληλότερο καναπέ, καθώς είναι ένας καναπές… supercar! Και αυτό γιατί όπως μπορείς να δεις και στις πιο πάνω εικόνες, μιλάμε για καναπέ Lamborghini!

Δείτε ακόμη: Καρέκλες Ferrari για επιθετική θέση… οδήγησης στο γραφείο

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο δημιούργημα της εταιρείας Design Epicentrum, η οποία κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει και γραφείο Lamborghini και όπως φαίνεται η επιτυχία του την οδήγησε στο να φτιάξει αυτή τη φορά και καναπέ. Βέβαια, από αυτό που βλέπουμε δεν νομίζουμε πως οι συγκεκριμένοι καναπέδες είναι και οι πιο άνετοι για να «αράξεις» και να ξαπλώσεις, καθώς ο σχεδιασμός τους και η ύπαρξη καθισμάτων μπάκετ μάλλον δεν βολεύει και τόσο, παρόλα αυτά είναι ότι καλύτερο για να βάλεις στο γκαράζ σου (λέμε τώρα…). Εξάλλου εκεί είναι και οι καναπέδες που βλέπουμε εδώ. Σε ένα επιβλητικό γκαράζ με 50 supercars. Είναι έτσι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον τους.

Διαβάστε επίσης: Τώρα η Bugatti Veyron και σε μοναδική έκδοση… γραφείου!

Το εμπρός μέρος του καναπέ παραπέμπει σε Lamborghini Murcielago SV με καταπληκτική προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ υπάρχουν κανονικές ζάντες, με ελαστικά, φρένα με κόκκινες δαγκάνες, φώτα και σπόιλερ σε μαύρο χρώμα. Σύμφωνα με την εταιρεία οι καναπέδες είναι περιορισμένης παραγωγής, καθώς κατασκευάζονται σε μόλις 44 μονάδες. Όσον αφορά στην τιμή του κάθε καναπέ, υπολογίστε περίπου 9.000 ευρώ!

Πηγή: carscoops

Get it on Google Play Download on the App Store