Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέφει με BMW!

Πριν από λίγες εβδομάδες το αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας «βούιξε» από μια τεράστια επιστροφή. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην ενεργό δράση, με την BMW να στέκεται αρωγός στην επαναφορά του «Iron Mike» στα ρινγκ!

Δείτε ακόμα: Κόντρα σε όλους και σε όλα η νέα BMW X7 (+video)

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα διαθέσει μια σειρά από τα πολυτελή της μοντέλα για τις μετακινήσεις τόσο του Έλληνα πολυπρωταθλητή, όσο και του προπονητικού team του, προεξαρχούσης της νέας BMW Σειράς 3. Ως μάρκα, η ΒMW συμβολίζει τον δυναμισμό, τις υψηλές επιδόσεις και τον χαρακτήρα του νικητή. Κοινά χαρακτηριστικά με τον Ζαμπίδη, ο οποίος μάλιστα είναι δηλωμένος φαν των βαυαρικών αυτοκινήτων, έχοντας στην κατοχή του μια μαύρη Z4 2ης γενιάς εξοπλισμένης με το M Package.

Διαβάστε επίσης: H BMW M5 «καταστρέφει» την Aston Martin Vantage (+video)

Να θυμίσουμε πως ο «Iron Mike» σταμάτησε το κοντέρ στις 157 νίκες σε 179 αγώνες, εκ των οποίων οι 87 με νοκ άουτ. Ο Ζαμπίδης φιλοδοξεί να κάνει 158 τις νίκες του στις 23 Μάρτη, όταν και θα επιστρέψει στο ρίνγκ με αντίπαλο τον Ισπανό Antonio Gomez, στην διοργάνωση BREAKOUT που θα φιλοξενηθεί στην Γερμανία.

 

Get it on Google Play Download on the App Store