Ο Webber ίδρωσε με τη Sharapova στο τιμόνι της Porsche (+video)

Φαίνεται πως η Porsche ζήλεψε τα videos ερασιτεχνών που πάνε βόλτα τις φίλες τους, μαμάδες, γιαγιάδες και αυτές ουρλιάζουν από φόβο και είπε να κάνει το δικό της επίσημο reaction video (έτσι λέγονται αυτού του είδους τα videos). Φυσικά ολόκληρη Porsche όπως καταλαβαίνετε δεν θα το έκανε με τυχαίους επιβάτες αλλά με διάσημους.

Δείτε ακόμη: Δείτε το Toyota Yaris GRMN στο 0-160 χλμ./ώρα (+video)

Και συγκεκριμένα με τον οδηγό αγώνων Mark Webber και την τενίστρια Maria Sharapova. Μάλιστα οι δυο τους αλλάξανε ρόλους κατά τη διάρκεια του video, καθώς είδαμε πρώτα την Sharapova να πηγαίνει βόλτα τον Webber και εκείνος να ιδρώνει από αγωνία… Μετά όμως πήρε την εκδίκησή του, κάνοντας την Sharapova να ουρλιάζει στο κάθισμα της ισχυρότερης Porsche 911 αυτή την στιγμή, καθώς αποδίδει 700 ίππους!

Διαβάστε επίσης: Porsche 911 για πέταμα έγινε εκθεσιακή! (+video)

Μετά το τέλος της γρήγορης αυτής βόλτας, η Sharapova δήλωσε πως «είναι πάντοτε εντυπωσιακό να σε πηγαίνει βόλτα ένας οδηγός αγώνων με ένα συγκλονιστικό αυτοκίνητο, όπως η 911 GT2 RS. Παρόλα αυτά, ο Mark ήταν ένας τζέντλεμαν και σίγουρα πήγε πιο αργά από ότι μπορούσα, για να μην νιώσω άσχημα…».

Get it on Google Play Download on the App Store