Οικοδόμος απολύθηκε επειδή «έλουσε» πεζούς (+video)

Αν και στην Ελλάδα όταν βρέχει συνήθως έχουμε άλλες έγνοιες (όπως το να μην πνιγούμε), σίγουρα οι περισσότεροι το έχουμε κάνει: να περνάμε με ταχύτητα μέσα από λακκούβες, ώστε να σηκώσουμε νερό και να φανταστούμε τους εαυτούς μας σε μια λασπωμένη ειδική του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Όσο ανώριμο κι αν ακούγεται/είναι, δεν παύει να είναι αθώο-αρκεί να τηρούνται δυο βασικότατες προϋποθέσεις: να ξέρουμε τις λακκούβες, ώστε να μην πέσουμε σε «τάφρο» και κάνουμε σμπαράλια το μπροστινό, και να μην υπάρχουν πεζοί τριγύρω.

Δείτε ακόμα: Φρέναρε επίτηδες μπροστά από νταλίκα και την «πάτησε» (+video)

Tο τελευταίο σκέλος ένας οικοδόμος στον Καναδά, όχι μόνο αμέλησε, αλλά το αγνόησε ηθελημένα κιόλας. Για την ακρίβεια, μετά από μια σύντομη δυνατή βροχόπτωση στην Οτάβα, ο εν λόγω οδηγός έκανε επίτηδες δεξιά όπου έβρισκε λιμνούλες, προκειμένου να «λούσει» τους ταλαίπωρους πεζούς που είχαν την ατυχία να βρίσκονται πέριξ του διάβα του. Μέσα στην ατυχία τους, όμως, υπήρξε μια ηλιαχτίδα τύχης καθώς το προπορευόμενο αυτοκίνητο ήταν εφοδιασμένο με οπίσθια dash-cam (για την καταγραφή τυχόν ανάλογης σύγκρουσης), με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος της κατασκευαστικής Black & McDonald Limited να πιαστεί επ’ αυτοφώρω και να χάσει την δουλειά του με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης: Αυτά παθαίνεις όταν πας να «χωθείς» (+video)

Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη μέσω Facebook ενώ η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε πως η υπόθεση έχει κλείσει και δεν θα κινηθούν νομικές διαδικασίες εναντίον του παραβάτη..

Get it on Google Play Download on the App Store