Όταν μας… τρολάρει η SEAT

Η πρωταπριλιά αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διασκεδαστικές ημέρες του χρόνου, καθώς δικαιολογείσαι ακόμη και αν κάνεις το… χειρότερο αστείο. Αυτό κάναμε και εμείς με το άρθρο μας στο οποίο λέμε πως η Toyota θα χρησιμοποιήσει στο μέλλον μοτέρ VW TSI, αυτό έκαναν όμως και αρκετές μάρκες αυτοκινήτων, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε.

Δείτε επίσης: Απατημένη σύζυγος ξέσπασε σε Audi R8!

Για παράδειγμα η Honda παρουσίασε ένα CR-V με κομμένη την οροφή του, ενώ και άλλες εταιρείες είχαν καλές ή κακές ιδέες για να μας κάνουν πλάκα. Το βραβείο όμως του καλύτερου… τρολαρίσματος θα το δώσουμε φέτος στην SEAT η οποία παρουσίασε μία… ειδική έκδοση του Arona, ονόματι Copper η οποία παίρνει εμπρός με κέρματα του ενός και των δύο λεπτών. Μάλιστα δημοσίευσε και ειδική φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο κερματοδέκτης δίπλα από τον επιλογέα των ταχυτήτων.

Διαβάστε επίσης: Ο πιο τολμηρός οδηγός που έχουμε δει ποτέ! (+video)

Και σαν να μην έφτανε αυτό, για να γίνει ακόμη πιο πειστική, συνόδεψε την είδησή της και από στατιστικά που λένε πως ο μέσος οδηγός έχει σε κέρματα, περίπου 12 ευρώ τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιεί εποικοδομητικά στο Arona Copper. Μπράβο SEAT και του χρόνου!

Get it on Google Play Download on the App Store