Παππούς με VW Golf R 600 ίππων! Θα σέβεσαι… (+video)

Σίγουρα αν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην ηλικία των 75 ετών, τότε θα ήμουν κάπως έτσι, σαν αυτόν εδώ τον κύριο, ο οποίος ποζάρει δίπλα στο καμάρι του. Ένα VW Golf R το οποίο εργοστασιακό βγάζει 300 ίππους, που όμως δεν ήταν αρκετοί για τον… παππού. Έτσι, το βελτίωσε και αφού πρώτα το πήγε στα 450 άλογα τελικά το έφτασε στα 600 άλογα! Αυτά λέει πως πλέον του είναι αρκετά…

Δείτε ακόμη: Νέα Toyota Corolla Sport made in Japan

Ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες και αυτό αποδεικνύεται ακόμη μία φόρα, μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά με τον έρωτα που έχει ο ηλικιωμένος κύριος για το αυτοκίνητό του αλλά και για την οδήγηση. Εξάλλου αυτό δεν είναι το πρώτο γρήγορο μοντέλο του, αφού το προηγούμενο αυτοκίνητό του ήταν μία BMW M135i.

Όσον αφορά στο VW Golf R που έχει πλέον στην κατοχή του, αυτό διαθέτει μεγαλύτερη τουρμπίνα της Turbonetics, μεγαλύτερο intercooler, νέα αντλία καυσίμου, αναβαθμισμένη εισαγωγή αέρα, νέα χαρτογράφηση στον εγκέφαλο της ECU και του κιβωτίου και εξάτμιση Milltek. Από την άλλη η εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι σχεδόν «μαμά» καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν ήθελε να το αλλάξει εμφανισιακά για να μην προκαλεί.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Mercedes-AMG C63 S Coupe με 650 άλογα

Δείτε, θαυμάστε και γιατί όχι… ζηλέψτε την όρεξη του παππού και το πάθος του για οδήγηση σε αυτή την ηλικία, στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store