Πωλείται κακέκτυπο του θρυλικού Taxi Peugeot 406!

Υπάρχουν μερικές ταινίες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη μας και σίγουρα τις έχουμε δει άπειρες φορές! Μια εξ᾽αυτών είναι το θρυλικό Taxi, ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ένα «τουμπανιασμένο» Peugeot 406.

Το γαλλικό σεντάν είχε τροποποιηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων, με χαμηλωμένο πλαίσιο, ζάντες αλουμινίου, αεραγωγούς οροφής και τρομερά επιθετικό bodykit.

Δείτε ακόμα: Εξαίρετο Ford Escort Cosworth είναι υλικό για όνειρα

Το εικονιζόμενο λευκό Peugeot 406 φτιάχτηκε από έναν Ρώσο φανοποιό, λάτρη προφανώς της ταινίας, το οποίο δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης (όσο κι αν σας κάνει εντύπωση) τα 8.000 ευρώ! Το φαίνεσθαι του αυτοκινήτου διατηρεί τα χαρακτηριστικά του μοντέλου της ταινίας, αλλά η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται κάτω από το καπό! Ενώ το μοντέλο της ταινίας διέθετε ένα 6κύλινδρο θηρίο, η ρέπλικα κινείται από έναν ταπεινό κινητήρα 1.7 λίτρων με απόδοση 117 ίππων και 160 Nm ροπής. Νούμερα που ο πρωταγωνιστής της ταινίας δεν θα μπορούσε να κάνει τα κυνηγητά που έκανε κι όλοι μέναμε με το στόμα ανοιχτό! Το μεγάλο ερώτημα όμως από τη μεριά μας παραμένει: Ποιος μπορεί να διαθέσει ένα τόσο σεβαστό ποσό για ένα αυτοκίνητο 20ετίας σχεδόν και με ένα bodykit που δεν πείθει, ούτε με την αντοχή του, αλλά ούτε και με την εμφάνισή του!

Διαβάστε επίσης: Lamborghini βασισμένη σε ιαπωνικό αυτοκίνητο!

Get it on Google Play Download on the App Store