Πωλούνται 146 μεταχειρισμένα Citroen CX!

Μία απίστευτα μεγάλη συλλογή από μεταχειρισμένα Citroen CX βρίσκεται στην Ολλανδία και περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοντέλα σε αμαξώματα, ηλικίες, εκδόσεις, κινητήρες κ.λπ. Για όσους έχουν στην κατοχή τους ένα τέτοιο αυτοκίνητο και ψάχνουν ανταλλακτικά, ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να βρουν αυτό που ψάχνουν, ή αν πάλι κάποιος αναζητά ένα Citroen CX για αγορά και αναπαλαίωση, τότε είναι πολύ πιθανό να βρει αυτό που θέλει.

Δείτε ακόμη: Τα best seller SUV της ελληνικής αγοράς

Η συλλογή περιλαμβάνει Citroen CX σε εκδόσεις χάτσμπακ, στέισον βάγκον, με μακρύ μεταξόνιο, ασθενοφόρο, GTI, με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, αυτόματα ή με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Κάποια έχουν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και έχουν αναλογικά λίγα χιλιόμετρα και άλλα έχουν ξεπεράσει τα 300.000 χιλιόμετρα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Citroen CX κατασκευάστηκε από το 1974 έως το 1991 σε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ την ονομασία του την πήρε από το σύμβολο Cx για το χαμηλό του αεροδυναμικό συντελεστή (0,36) την εποχή εκείνη. Επίσης ψηφίστηκε ως το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 1975, ενώ δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι πολιτικοί και καλλιτέχνες που το είχαν στην κατοχή τους.

Δείτε ακόμη: Τι να γνωρίζετε για το φυσικό αέριο κίνησης

Get it on Google Play Download on the App Store