Porsche 911 του 1967 ήταν θαμμένη σε αχυρώνα!

Κάτω από έναν γκρεμισμένο αχυρώνα, ένας φανατικός της μάρκας Porsche που εργάζεται ως θεραπευτής, εντόπισε κάτω από τα ερείπια μια υπέροχη Porsche 911 του 1967. Μάλιστα για τον Mike Savina, (έτσι λέγεται ο τυχερός που βρήκε το γερμανικό μοντέλο) η συγκεκριμένη Porsche ήταν το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Δείτε ακόμα: Απίστευτο time lapse video με την αναπαλαίωση Porsche 911!

Το συγκεκριμένο μοντέλο ο Mike το επιθυμούσε καιρό τώρα και σίγουρα σε καμία των περιπτώσεων δεν περίμενε να το βρει κάτω από έναν πεσμένο αχυρώνα, ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Μόλις το είδε δεν το σκέφτηκε καν, κι έδωσε όλες του τις οικονομίες για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη Porsche, μη γνωρίζοντας καλά, καλά, αν μπορεί να την σώσει και να κάνει βόλτες με αυτή. Έπειτα από τη συμφωνία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ξεκίνησε τις διαδικασίες, αρχικά για να τη βγάλει από τα ερείπια και εν συνεχεία για να την συνεφέρει ελαφρώς. Για καλή τύχη του Mike, το αμάξωμα της 911 δεν ήταν σε άθλια κατάσταση. Πέρα από τη φαναρτζοδουλειά, λόγω της πτώσης του αχυρώνα πάνω του, εκτεταμένες εργασίες επισκευής χρήζει το πάτωμα της 911, αφού είναι αρκετά σκουριασμένο, αλλά ευτυχώς μπορεί να επισκευαστεί σχετικά εύκολα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε τη νέα Porsche 911 Carrera 4S

Αν και το εγχείρημα της αποκατάστασης της συγκεκριμένης 911 είναι δύσκολο και δαπανηρό, ο Mike δεν σκέφτεται να τα παρατήσει και θα «παλέψει» να φέρει το υπέροχο σπορ μοντέλο σε μια πολύ καλή κατάσταση, ακόμα κι αν χρειαστεί να πουλήσει ένα από τα αυτοκίνητα που κινείται καθημερινά. Για αρχή εστιάζει στο πρόβλημα της σκουριάς, το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα και εν συνεχεία να απολαύσει τις βόλτες του, αδιαφορώντας για τις όποιες εργασίες φανοποιείας πρέπει να γίνουν.

Get it on Google Play Download on the App Store