Πως σας φαίνεται το Fiat Abarth Fastback;

Είναι γεγονός πως η Fiat χρειάζεται ένα εξαιρετικά αιχμηρό μοντέλο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω και θα της δώσει ώθηση στο εμπορικό παιχνίδι. Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε ένα δυναμικό και γρήγορο μοντέλο, το Fiat Abarth Fastback.

O Aksyonov Nikita μας παρουσίασε το όραμά του, όπως εκείνος πιστεύει ότι θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση παραγωγής του Fastback concept, που είχαμε γνωρίσει στα τέλη του 2018 στην Έκθεση του Σάο Πάολο και το οποίο ξεχώριζε με τη φουτουριστική σχεδίαση που διέθετε.

Δείτε ακόμη: Επετειακές εκδόσεις Abarth για τα 70 χρόνια της εταιρίας

Στα σχέδια του Nikita, αποτυπώνεται η έκδοση παραγωγής του μοντέλου, η οποία συγκριτικά με την concept version, αποποιείται τις κάμερες που είχε αντί για τους παραδοσιακούς καθρέπτες, ενώ έχουν προσαρτηθεί τα φωτιστικά σώματα του 500Χ, αλλά και μικρότεροι τροχοί, ίδιας όμως σχεδίασης με αυτή που φέρουν τα Abarth μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Fiat Tipo Abarth με 180 ίππους! Λέτε;

Όμως ενώ το αυτοκίνητο στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, ενσωματώνει τα λογότυπα της Abarth, είναι βέβαιο, πως αν η Fiat αποφασίσει να προχωρήσει στην κατασκευή ενός γρήγορου SUV, τότε θα χρειαστεί την τεχνογνωσία, αλλά και τους κινητήρες της Alfa Romeo για να στεφθεί το project με επιτυχία.

Get it on Google Play Download on the App Store