Πρώτο το Hyundai Tucson σε έρευνα αξιοπιστίας

Διακρίσεων συνέχεια για τους Κορεάτες καθώς, σε συνέχεια της 4ης σερί πρωτιάς για την Κia στην έρευνα αξιοπιστίας της J.D. Power, το Ηyundai Tucson αναδείχτηκε το κορυφαίο SUV στον αντίστοιχο τομέα. Μάλιστα κατετάγη 4ο στην γενική κατάταξη, πίσω από ονόματα όπως το premium -και «ομοαίματο» – Genesis G90 και την θρυλική Porsche 911.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177 PS 4WD

H J.D. Power συλλέγει στοιχεία από τους Αμερικάνους ιδιοκτήτες νέων αυτοκινήτων, σχετικά με το αν αντιμετώπισαν το οποιοδήποτε πρόβλημα με το νέο τους απόκτημα κατά τις πρώτες 90 ημέρες από την αγορά του. H μελέτη επικεντρώνεται σε 233 σημεία του αυτοκινήτου (μηχανικά μέρη, εσωτερικό και εξωτερικό), με τον συνολικό αριθμό των ερωτηθέντων να φτάνει φέτος τα 75.712 άτομα. Η τελική κατάταξη προκύπτει με βάση το ποσοστό βλαβών που παρουσιάστηκαν ανά 100 αυτοκίνητα.

«Οι πελάτες της Hyundai μπορούν να αισθάνονται απόλυτα σίγουροι ότι επιλέγουν ένα νέο όχημα που έχει μία από τις καλύτερες ποιοτικές κατατάξεις σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε ο κ. Omar Rivera, επικεφαλής Quality and Service Engineering της Hyundai Motor America και συμπλήρωσε: «Η Μελέτη Αρχικής Ποιότητας (IQS) της J.D. Power είναι το σημείο αναφοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας για την ποιότητα των νέων οχημάτων και η κατάταξή μας στο 2018 είναι αποτέλεσμα μιας δέσμευσης σε ολόκληρη την επιχείρηση για την παραγωγή οχημάτων υψηλότερης ποιότητας και την εκπαίδευση των πελατών σχετικά με τον τρόπο χρήσης των τεχνολογιών και των χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου τους».

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Kia Ceed (+video)

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος Hyundai-Kia έκανε κατάληψη στο «βάθρο» της έρευνας αξιοπιστίας, με τις Genesis/Kia/Hyundai να κάνουν ένα εντυπωσιακό «1-2-3» για την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Get it on Google Play Download on the App Store