Ψήλωσε το Audi A4 γιατί αγανάκτησε από τις λακκούβες!

Όποιος μη κάτοχος SUV έχει πέσει σε λακκούβα -και αρκετοί οδηγοί crossovers- δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάνει την ίδια σκέψη: «μακάρι να ήταν ψηλότερο, να πέρναγα αέρα». Αυτό το σκεπτικό μετέτρεψε σε πράξη ένας αγανακτισμένος ιδιοκτήτης Audi A4 B8, «ψηλώνοντας» το αυτοκίνητό του λόγω… λακκουβών.

Δείτε ακόμα: Ανωριμότητες «σπάνε» την μετάδοση Audi RS 6 (+video)

Ο κάτοχος του γερμανικού σεντάν απηύδησε από τις συνεχείς συναντήσεις με τα σπασίματα των δρόμων στην Αριζόνα, παίρνοντας την απόφαση να τοποθετήσει κιτ ανύψωσης 10 εκατοστών, μαζί με ελαστικά αντίστοιχου ύφους. Τα δεύτερα θα μπορούσαν να λείπουν βέβαια, με τον ίδιο να δηλώνει πως πράγματι τα τοποθέτησε περισσότερο για οπτικούς σκοπούς παρά για να αντιμετωπίσει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι ζάντες της OZ παραπέμπουν κατευθείαν στους αγώνες ράλι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προσθέτοντας με την σειρά τους ένα ακόμα «λιθαράκι» στο χτίσιμο ενός μοναδικού A4 Sedan Allroad.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο Audi S4 πιάνει τα 300 χλμ./ώρα σε 16 δλ! (+video)

Αξίζει να αναφέρουμε πως σεντάν crossover υπάρχουν ελάχιστα. Πιο γνωστό όλων, που μέχρι πρόσφατα ερχόταν και στη χώρα μας, το Volvo S60 Cross Country. Το Lada Vesta Cross είναι η έτερη επιλογή, μαζί με το κινεζικό Qoros 3 GT.

Get it on Google Play Download on the App Store