Skoda Octavia έτοιμη για τα πανηγύρια!

Πραγματικά είναι άξιο απορίας γιατί ο κάτοχος της εικονιζόμενης Skoda Octavia τη γέμισε εξωτερικά και στο εσωτερικό με τόσα πολλά άχρηστα… μπιχλιμπίδια και την έκανε ό,τι πρέπει για τα πανηγύρια!

Δείτε ακόμη: Επίσημες εικόνες της νέας Skoda Octavia RS

Φόρτωσε ότι βρήκε μπροστά του σε αξεσουάρ από πρατήρια υγρών καυσίμων ή από πολυκαταστήματα που πουλάνε διάφορα είδη και τα κόλλησε στη δύσμοιρη Octavia. Από πού να το πιάσει και που να το αφήσει κανείς. Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του μεσαίου Skoda έχει μεγάλη λατρεία στα νίκελ διακοσμητικά και μάλλον πιστεύει ότι όσα περισσότερα του βάλει, τόσο το αυτοκίνητο θα δείχνει πιο πολυτελές. Αυτά τα μακρόστενα πλαστικά πάλι, δεν ξέρουμε που μπορούν να εξυπηρετήσουν. Αεραγωγοί; Αεροδυναμικά βοηθήματα; Με μια προσεκτική ματιά θα παρατηρήσετε ακόμη τις τρεις κεραίες στην οροφή, τα πρόσθετα σήματα της Skoda και τα λογότυπα «Sport» και «3.2».

Δείτε ακόμη: Καλωσορίστε την 4η γενιά Skoda Octavia!

Στο εσωτερικό, την τιμητική τους έχουν και εδώ τα νίκελ σε κάθε επιφάνεια, μαζί με πολλά ακόμα καλούδια, σταυρούς, βάσεις για κινητά, ρολόγια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ένα είναι μόνο σίγουρο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Get it on Google Play Download on the App Store