Σώθηκε με το MR2 και έστειλε ευχαριστώ στη Toyota

Ο σοφός λαός λέει πως αν σου «μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις»! Φαίνεται όμως πως ο τυχερός οδηγός του κατεστραμμένου MR2 που βλέπετε στις φωτογραφίες, πέρα από την τύχη του θέλησε να ευχαριστήσει και την Toyota.

Τύχη βουνό είχε ο οδηγός του Toyota MR2, αφού κατάφερε που κατάφερε να βγει ζωντανός από το εντελώς κατεστραμμένο αυτοκίνητό του, μόνο με ελάχιστες γρατσουνιές και για το λόγο αυτό αποφάσισε να στείλει τις ευχαριστίες του στην ιαπωνική εταιρεία.

Δείτε ακόμη: Toyota MR2 το πάλεψε αλλά δεν σώθηκε… (+video)

Το ατύχημα έγινε στον Αυτοκινητόδρομο Interstate 95, των Η.Π.Α., όταν ο Σκοτ Σέφερντ έκανε έναν απότομο ελιγμό για να αποφύγει ένα καφάσι, που έπεσε από ένα φορτηγάκι που προπορευόταν. Η απότομη μανούβρα ήταν αρκετά βίαιη, με αποτέλεσμα ο Σκοτ, να χάσει τον έλεγχο και το MR2 του να χωθεί κάτω από μια νταλίκα, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός βγήκε από μέσα από την καμπίνα, μόνο με ελάχιστες γρατσουνιές.

Διαβάστε επίσης: Toyota MR2 με κινητήρα Honda ισχύος 900 ίππων! (video)

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε απλά για προληπτικό έλεγχο και πήρε άμεσα εξιτήριο. Σαφώς και έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες, με τις οποίες συνόδευσε την ευχαριστήρια επιστολή του προς την Toyota, στην οποία εξυμνεί την κατασκευαστική αρτιότητα του MR2 που τον προστάτεψε. «Ευχαριστώ όλους τους μηχανικούς της Toyota. Αν οδηγούσα άλλο αυτοκίνητο μπορεί να μην ήμουν εδώ» έγραψε!

Get it on Google Play Download on the App Store