Συλλεκτικό Subaru WRX STΙ σε τιμή έκπληξη!

Αν το έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα ζωγραφίζει το χαμόγελο στα χείλη σας κάθε φορά που θα το βάζετε μπροστά, σας προτείνουμε να δείτε τη δημοπρασία της Silverstone Auctions.

Ένα Subaru WRX STI Final Edition αναμένεται να διατεθεί με τιμή από 20.000 – 25.000 λίρες Αγγλίας (22.472 έως 28.090 ευρώ), με μόλις 177 χλμ. στο οδόμετρό του. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι δεξιοτίμονο περιορίζει το αγοραστικό του κοινό και αποτελεί ένα βασικό μείον για πολλούς εκτός της Μ. Βρετανίας. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 9-10 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμα: Subaru Impreza WRX STI 530 PS made in Greece (+video)

Το υπέροχο WRX STI, κατασκευάστηκε το 2017 όντας το τελευταίο μοντέλο της 4ης γενιάς του κι είναι ένα από τα 150 που διατέθηκαν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Βαμμένο στο μοναδικό WR Blue Pearl χρώμα, με ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών απόχρωσης Gunmetal Gray. Το εσωτερικό διαθέτει δέρμα με «έντονες δόσεις» Alcantara και κόκκινα διακοσμητικά. Το σύστημα ψυχαγωγίας αποτελείται από μια κεντρική οθόνη 5,9 ιντσών, ενώ στην έκδοση του 2017 είχε ενσωματωθεί και νέος πίνακας οργάνων.

Διαβάστε επίσης: Αγόρασε Subaru Impreza WRX STi και το διέλυσε (+video)

Η εξαιρετική οδική συμπεριφορά του ιαπωνικού μοντέλου οφείλεται και στο ρυθμιζόμενο κεντρικό διαφορικό (ρυθμίζει την κατανομή της ροπής ανά άξονα μέσω διακόπτη που είναι τοποθετημένος δίπλα από το χειρόφρενο), ενώ τα φρένα είναι πραγματικές άγκυρες, χάρη στο σύστημα πέδησης της Brembo.

Η καρδιά του WRX STI είναι ο turbo κινητήρας 2.5 λίτρων, με απόδοση 300 ίππων και 407 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Σύμφωνα με την Subaru, τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 5,2 δλ. και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 254 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store