Tesla Model 3 βγάζει νερό από το πορτ μπαγκάζ

Οι λεγόμενες «παιδικές ασθένειες» των καινούργιων μοντέλων που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, είναι κάτι που πολλοί το γνωρίζουν. Όσες δοκιμές και αν έχουν γίνει από τον κατασκευαστή στα εργαστήρια ή σε δρόμους, ενδέχεται να μην αποκαλύψουν πιθανά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν αργότερα, όταν το αυτοκίνητο κυκλοφορήσει σε πραγματικές συνθήκες.

Δείτε ακόμη: Πώς καθαρίζει ένα αυτοκίνητο καπνιστή; (+video)

Τα αυτοκίνητα της Tesla κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει διάφορες δυσλειτουργίες, προβλήματα σκουριάς και βαφής και γενικότερα έχουν ελαττώματα στην κατασκευή τους, λόγω του ότι η αμερικανική μάρκα δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην ευρεία παραγωγή αυτοκινήτων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο κάτοχος ενός Tesla Model 3, ήρθε αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που είχαν παλαιότερα αυτοκίνητα. Όταν λοιπόν άνοιγε την πόρτα του πορτμπαγκάζ, άκουγε νερό να πηγαινοέρχεται, αλλά δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να εξετάζει τι μπορεί να συμβαίνει και τελικά παρατήρησε το εξής που θα δείτε και στο βίντεο: Όταν άνοιγε μέχρι πάνω η πόρτα του χώρου αποσκευών, έτρεχε νερό από τη γωνία της. Μάλιστα το νερό που υπήρχε εγκλωβισμένο στο εσωτερικό του πίσω καπό, ήθελε περίπου 5 λεπτά μέχρι να… στραγγίξει.

Δείτε ακόμη: Οδήγηση στη βροχή και τι πρέπει να προσέχουμε

Σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να ακούει ο οδηγός να πηγαινοέρχεται νερό στην πόρτα του χώρου αποσκευών και μετά από βροχή να περιμένει μέχρι αυτό να αδειάσει από μια τρυπούλα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως το Tesla Model 3, το οποίο στη Γαλλία για παράδειγμα, κοστίζει από 43.600 ευρώ.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store