Θα σας άρεσε να είναι έτσι το νέο Opel Corsa;

Το Corsa είναι ένα μοντέλο ορόσημο για την Opel και ομολογουμένως σύσσωμος ο αυτοκινητιστικός κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την νέα του γενιά! Προς το παρόν η γερμανική μάρκα έχει δώσει μόνο μια φωτογραφία της επερχόμενης γενιάς που ουσιαστικά δεν αποκαλύπτει και πολλά.

Όμως η φαντασία των σχεδιαστών οργιάζει και πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva, ο οποίος μας παρουσίασε δυο δείγματα για το πως οραματίζεται το νέο Opel Corsa.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Opel Crossland X 1.2 Turbo 130 HP

Οι πρόσφατες πληροφορίες θέλουν το νέο Opel Corsa να προσφέρεται αποκλειστικά ως 5θυρο και να βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του PSA Group, η οποία είναι όμοια με αυτή που χρησιμοποιεί και το νέο Peugeot 208. Σύμφωνα με τα renderings που βλέπουμε ο κ. Silva φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από την SUV τάση της εποχής, μιας και το εμπρός μέρος του Corsa φέρνει λίγο από τα δύο γερμανικά crossovers της μάρκας, τα Grandland και Crossland X, ενώ τα φώτα του πίσω μέρους θυμίζουν έντονα το Insignia.

Διαβάστε επίσης: H Opel γιορτάζει τα 120 χρόνια της στα χιόνια! (+video)

Το νέο μοντέλο θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το Peugeot 208, ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια ηλεκτρική του έκδοση που θα έχει την μπαταρία και τον ηλεκτροκινητήρα από το Peugeot e-208. Αλλά σίγουρα οι περισσότεροι αγοραστές αναμένεται να προτιμήσουν τον βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων που θα προσελκύσει και το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Get it on Google Play Download on the App Store