Θέλεις Ferrari Enzo; Να η ευκαιρία!

Μια όμορφη και άκρως θελκτική Ferrari Enzo, βαμμένη στο special κίτρινο χρώμα Giallo Modena, διατίθεται προς πώληση από την DD Classics. Ουδείς γνωρίζει πόσες Enzo στη συγκεκριμένη απόχρωση έχουν διατεθεί σε τυχερούς ιδιοκτήτες, αλλά σίγουρα θεωρούνται πιο σπάνιες από τις κλασικές κόκκινες.

Δείτε ακόμη: Επισκευασμένη Ferrari Enzo για 1,6 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με την εταιρεία που την πουλάει, η εν λόγω Ferrari Enzo είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη και κυκλοφόρησε ελάχιστα στους δρόμους του Μονακό, αφού ο κάτοχός της διένυσε μόνο 12.703 χλμ. Όποιος τυχερός την «τσιμπήσει» θα πάρει επίσης -πέρα από το συλλεκτικό μοντέλο, ένα δερμάτινο ανάγλυφο πορτοφόλι, το service book από τον πρώτο ιδιοκτήτη, τις πρωτότυπες πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και μια πιστοποίηση που εκδίδεται από το εργοστάσιο της Ferrari.

Διαβάστε επίσης: «Διάφανη» Ferrari Enzo πωλείται για 3,1 εκατομμύρια ευρώ!

Η καμπίνα της Ferrari Enzo είναι εκπληκτική και διαθέτει μαύρο – κίτρινο χρωματικό συνδυασμό, με τα δέρματα να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η Enzo έχει κατασκευαστεί μόλις σε 399 κομμάτια, ενώ δημιουργήθηκε ακόμα ένα, το οποίο δόθηκε στο Βατικανό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η καρδιά της υπέροχης αυτής Ferrari, Enzo είναι ο V12 6.0 λτ. κινητήρας απόδοσης 660 ίππων και 657 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αμάξωμα των 1.255 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.

Αν τώρα σας ενδιαφέρει ως πρόταση αγοράς, να σας ενημερώσουμε, ότι η ακριβής τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά προβλέπεται εύκολα να αγγίξει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store