Θηλυκός Στίβεν Σιγκάλ γλιτώνει το Audi Q3 της από κλοπή (+video)

Δυο επίδοξοι κλέφτες στο Μπέρμιγχαμ διέγνωσαν ένα φαινομενικά εύκολο θύμα, στη μορφή μιας 55χρονης γυναίκας. Η λεία τους; Η τσάντα της κυρίας και το Audi Q3 της. Ή τουλάχιστον, έτσι νόμιζαν.

Δείτε ακόμα: Βγήκε για τσαμπουκά και τον πάτησε το αυτοκίνητό του (+video)

Οι δυο άντρες είχαν στήσει καρτέρι στην 55χρονη έξω από το σπίτι της, ορμώντας πάνω της μόλις βγήκε. Ο ένας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, τη στιγμή που ο άλλος επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα της. Αφού διαπίστωσε ότι η αντίσταση είναι περισσότερη του αναμενόμενου, αρκέστηκε στο να βουτήξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα από αυτή και επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του μικρομεσαίου SUV.

Διαβάστε επίσης: Δεν κάνεις τσαμπουκά με χειριστή εκσκαφέα… (+video)

Η ατρόμητη Βρετανίδα συνέχισε να παλεύει, πιάνοντας και το χέρι -α λα Σιγκάλ- του επίδοξου δράστη που είχε μείνει να την ανταγωνίζεται. Βλέποντας το «τοπίο» -και κυρίως, ένα περίστροφο που έκανε να τραβήξει μέσα από την τσάντα του το θύμα- οι δυο επίδοξοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με την αρωγή κι ενός γείτονα που έτρεξε να βοηθήσει-λίγο καθυστερημένα είναι η αλήθεια. Απ’ ό,τι φάνηκε, βέβαια, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα την βοήθεια του η γυναίκα για να σώσει το αυτοκίνητό της.

Get it on Google Play Download on the App Store