Βλέπετε κάτι περίεργο στη νέα Chevrolet Corvette;

Η νέα Chevrolet Corvette η οποία παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν ένα μήνα εντυπωσιάζει με τον άκρως δυναμικό της σχεδιασμό, ενώ για πρώτη φορά στην 66 ετών ιστορία της ο κινητήρας μεταφέρθηκε πίσω από τις πλάτες των καθισμάτων.

Δείτε ακόμη: Η νέα Corvette είναι φθηνότερη από BMW Z4 2.0 λτ.

Το μήκους 4.630 χλστ., πλάτους 1.934 χλστ. και ύψους 1.234 χλστ. καλοσμιλεμένο της αμάξωμα διακρίνεται από το έντονα σφηνοειδές εμπρός άκρο με τα τριγωνικά φώτα και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, στο πλάι ξεχωρίζουν οι αεραγωγοί για την ψύξη του κινητήρα, ενώ πίσω έχει έντονα ανάγλυφα σχήματα, τέσσερις τετράγωνες απολήξεις της εξάτμισης και αεροτομή.

Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά μπορεί κανείς να παρατηρήσει μια διαφορά μεταξύ της δεξιάς και αριστερής πλευράς του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στους καθρέπτες. Ο δεξιός καθρέπτης έχει πιο μακριά βάση σε σχέση με τον αριστερό (όπως τους βλέπει ο οδηγός), κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, αν και η αμερικανική μάρκα δεν κάνει καμία σχετική αναφορά. Ο προφανής λόγος είναι για να έχει ο οδηγός καλύτερο οπτικό πεδίο, λόγω των πίσω φτερών που προεξέχουν. Όπως και να έχει μόνο τυχαία δεν έγινε από τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της μάρκας.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη της κεντρομήχανης Chevrolet Corvette

Get it on Google Play Download on the App Store