Τι κρύβει ένα Mitsubishi Lancer Evo 8 των 6.400 ευρώ;

Οι παρατηρητικοί θα εντοπίσατε κατευθείαν το κομμάτι που λείπει από το κάτω μέρος του προφυλακτήρα, οπότε έχετε αρχίσει να σχηματίζετε μια εντύπωση για το ποιόν του Evo της φωτογραφίας.

Δείτε ακόμα: Τραγικό τέλος του τελευταίου Mitsubishi Lancer Evo (+video)

Ένας Αμερικανός από το Όρεγκον αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωριστεί την αγαπημένη του rally replica, λόγω ανάγκης – όπως δηλώνει ο ίδιος. Σύμφωνα με την αγγελία (την οποία μπορείτε να μελετήσετε εδώ) το αυτοκίνητο είναι μηχανικά άριστο, «καθαρό», με 1.449.000 χιλιόμετρα (έχει προστεθεί κατά λάθος ένα μηδενικό στην αγγελία, 90.254 μίλια το οδόμετρο, άρα 145.249 χιλιόμετρα) και βελτιωμένο στα 440 άλογα.

Παρατηρώντας την κεντρική φώτο, εκτός από τον ελλειμματικό προφυλακτήρα, παρατηρούμε τα καλώδια που χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν στη θέση της την πινακίδα, αλλά και τον ίδιο τον προφυλακτήρα. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Δεν υπάρχει σημείο του αμαξώματος που να μην είναι χτυπημένο, το μεγαλύτερο μέρος της βαφής έχει ξεθωριάσει, η χαρακτηριστική «φτερούγα» στο πορτμπαγκάζ απουσιάζει, ενώ λείπουν ακόμα και τα «Τρία Διαμάντια» από την μάσκα.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Ποιες παγίδες να αποφύγετε

Παρόλα αυτά, τα λεγόμενα της αγγελίας θέλουν το ταλαίπωρο «8αρι» να είναι πλήρως λειτουργικό, το τρίπτυχο κινητήρα/κιβωτίου/συστήματος τετρακίνησης να μην παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα και τις επισκευές να αποτελούν αντικείμενο φαναρτζοδουλειάς. Όσοι πιστοί, κλικάρετε τον παραπάνω σύνδεσμο.

Get it on Google Play Download on the App Store