Το Apple Pencil 2 εμποδίζει την πρόσβαση στο αμάξι σας!

Αν προσπαθείτε να μπείτε στο αυτοκίνητο σας κι εκείνο δεν ξεκλειδώνει, η πρώτη σκέψη σας είναι ότι τελείωσε η μπαταρία. Μήπως όμως να τσεκάρετε αν έχει μαζί σας το Apple Pencil 2, το οποίο αχρηστεύει τις συχνότητες των τηλεχειριστηρίων σας;

Μια μικρή ομάδα φανατικών της Apple που χρησιμοποιούν το Pencil 2 μαζί με το νέο iPad Pro, παρατήρησαν ότι είχαν πρόβλημα κατά την προσπάθειά τους να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητά τους. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια φόρτισης της γραφίδας, μπερδεύονταιαχρηστεύονται οι συχνότητες του κλειδιού.

Δείτε ακόμη: Κλείδωμα/ξεκλείδωμα με το πρόσωπό από την Apple

Κάτι που επιβεβαίωσε και η Apple, έπειτα από απαίτηση των καταναλωτών να ενημερώσει το λειτουργικό του Apple Pencil ώστε να πάψει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό δημιουργείται επειδή το Pencil 2, φορτίζει με επαγωγική φόρτιση σε συχνότητα 900 MHz ή μεγαλύτερη για παραγωγή ισχύος. Νούμερο κατά πολύ υψηλότερο από τα 315 MHz που χρησιμοποιούνται από τα κλειδιά για μοντέλα της Βόρειας Αμερικής και τα 434 MHz των ευρωπαϊκών κι ασιατικών αυτοκίνητων.

 Διαβάστε επίσης: Η Apple απέλυσε 200 άτομα από το Project Titan

Προς το παρόν δεν έχει λυθεί το ζήτημα, με την Apple να συνιστά στους χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα να μετακινούν το κλειδί τους μακριά από το iPad και να φορτίζουν ή να αποθηκεύουν το μολύβι της Apple ξεχωριστά από το iPad Pro.

Get it on Google Play Download on the App Store