H Lada ετοιμάζει το αυτοκίνητο των 4.300 ευρώ!

Η AvtoVAZ ετοιμάζει πυρετωδώς την επιστροφή του μοντέλου Lada Oka, το οποίο είχε σταματήσει να παράγεται το 2008 και αναμένεται να είναι το φθηνότερο μοντέλο της.

Οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν φουντώσει και γίνεται έντονη αναφορά πως το Oka θα επιστρέψει με σκοπό να συμβάλλει στην κερδοφορία της εταιρείας, χάρη στην χαμηλή τιμή πώλησής του.

Δείτε ακόμα: Το νέο σπορ Lada των 8.050 ευρώ!

Με την τάση της εποχής να θέλει μικρά μοντέλα και προσιτά σε τιμή, το Oka σύμφωνα με την AvtoVAZ, θα έχει τιμή εκκίνησης περίπου 300.000 ρούβλια (4.300 ευρώ), τιμή χαμηλότερη ακόμα κι από το Lada Granta, το οποίο ξεκινάει από 382.410 ρούβλια (5.455 ευρώ). Η τιμή του είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με την κατασκευάστρια εταιρεία να αναφέρει, πως οι πωλήσεις του νέου Lada Oka, θα είναι υψηλές παρά τον έντονο ανταγωνισμό που θα έχει λόγω της κατηγορίας που τοποθετείται. Οι φωτογραφίες που βλέπετε αποτελούν τα πρώτα σκίτσα για το νέο μοντέλο, δημιουργία ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένη BMW M3 ή καινούργιο Lada στα ίδια λεφτά;

Όπως θα δείτε ο σχεδιαστής έχει συνδυάσει δυο μοντέλα της Lada. Το εμπρός μέρος προέρχεται από το Granta, ενώ το οπίσθιο τμήμα από το «συνταξιοδοτημένο» μοντέλο της μάρκας, το Kalina. Όπως όμως ανέφεραν και στελέχη της AvtoVAZ, εκτός από το όνομα και τον αστικό χαρακτήρα του μοντέλου, δεν θα είχε τίποτα κοινό με το παλιό Oka. Άλλωστε στόχος είναι το νέο Lada Oka να γίνει ένα παγκόσμιο μοντέλο, το οποίο θα κεντρίσει το αγοραστικό ενδιαφέρον υποψήφιων αγοραστών στις αγορές της Κίνας, της Ινδίας, ακόμα και της Λατινικής Αμερικής.

Get it on Google Play Download on the App Store