Το Honda S2000 κάνει το μεγάλο comeback!

Εδώ και μια δεκαετία, οι απανταχού φίλοι του S2000 έχουν τον καημό της επιστροφής του θρυλικού roadster. Και η Honda τους κάνει το χατίρι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την εμφάνιση του AP1!

Το S2000 20th Anniversary Prototype ενσωματώνει τις παρατηρήσεις και τις ιδέες που κατέθεταν οι ιδιοκτήτες και εν γένει, οι φαν του μοντέλου σε μια επετειακή εκδοχή. Ο προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερη εισαγωγή, μαύρα πλαστικά και διαφορετικό σχήμα, τα φωτιστικά σώματα έχουν σκουρύνει, χαμηλά στο πλάι συναντάμε ποδιές, ενώ μαύρης απόχρωσης είναι οι ζάντες, τα καλύμματα των καθρεπτών και το περίγραμμα του παρμπρίζ.

Δείτε ακόμα: Honda S2000 κολλάει προφυλακτήρα σε BMW M4 στο ‘Ring (+video)

Οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς το μόνο που έχουμε για την επετειακή επιστροφή του S2K είναι μια και μόνη φωτογραφία. Ωστόσο, το γεγονός ότι το πρωτότυπο μας έρχεται από το τμήμα ανταλλακτικών Honda Access, σημαίνει πως τα μέρη του Anniversary Prototype θα γίνουν διαθέσιμα για τους κατόχους S2000 μετά την παρουσίαση του πρωτοτύπου μετά το Σαλόνι του Τόκιο, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 10 Γενάρη.

Διαβάστε επίσης: Η ανατομία του κινητήρα του Honda Civic Type R (+video)

Μαζί με το S2000 αναβιώνει και το πρώτο Civic Type R, το GF-EK9. To Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 ενσωματώνει body kit, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό. Για το Civic δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την τελική του μορφή, έχοντας ένα σκίτσο να μας ανοίγει την όρεξη για τις 10 του επόμενου μηνός.

Get it on Google Play Download on the App Store