Το νέο αυτοκίνητο του Ρονάλντο αξίας 16,9 εκ. ευρώ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο μεγάλες αγάπες: Το ποδόσφαιρο και τα πάρα πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Από το ποδόσφαιρο λαμβάνει εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μέρος των οποίων τα δίνει για πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως είναι η μία και μοναδική στον κόσμο Bugatti La Voiture Noire, αξίας 16,9 εκατομμυρίων ευρώ! Αρχικά είχε αναφερθεί ότι είχε αποκτηθεί από τον πρώην πρόεδρο του ομίλου VW, τον Ferninand Piech, αλλά όπως φαίνεται δεν κατέληξε στα χέρια του.

Δείτε ακόμη: Πόσο κοστίζουν τα ασφάλιστρα της Bugatti Chiron;

Το απίστευτα ακριβό και πανίσχυρο υπεραυτοκίνητο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι το ερωτεύτηκε σφόδρα. Βέβαια πολύς κόσμος ακόμα θα ήθελα να το έχει δικό του, αλλά φυσικά θα το αποκτήσει αυτός με πολλά ψηφία στις τραπεζικές του καταθέσεις.

Η είδηση ήρθε από το ισπανικό αθλητικό site Marca, το οποίο ισχυρίζεται ότι ο τυχερός κάτοχος της Bugatti La Voiture Noire δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερσταρ θα πρέπει να κάνει λίγο υπομονή, αφού θα περιμένει έως το 2021 για να παραλάβει το εν λόγω αυτοκίνητο.

Η πρωτότυπη Bugatti La Voiture Noire που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη δεν είχε εσωτερικό, ενώ τότε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της μάρκας, ο Tim Bravo είχε ανακοινώσει ότι η παράδοση του αυτοκινήτου θα γινόταν σε δυόμιση χρόνια.

Δείτε ακόμη: Μια γυναίκα εξελίσσει την Bugatti Divo!

Η La Voiture Noire, είναι στην ουσία μια βελτιωμένη και μυθικά πανάκριβη Chiron. Αποτίει φόρο τιμής στην προσωπική Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti και εφοδιάζεται με τον 8λιτρο τετρατούρμπινο W16 κινητήρα των 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής

Get it on Google Play Download on the App Store