Το ταχύτερο αυτοκίνητο της Ιαπωνίας είναι περιπολικό (+video)

Η Nissan έχει μεγάλη παράδοση στο να μετατρέπει μερικά από τα αυτοκίνητά της σε περιπολικά και στη συνέχεια να τα δωρίζει στην αστυνομία της Ιαπωνίας. Στο παρελθόν υπήρχαν Silvia, Ζ ακόμη και Skyline στα χρώματα της αστυνομίας.

Δείτε ακόμη: Νέο ρεκόρ από το Honda Civic Type R

Πλέον είναι η σειρά του Nissan GT-R να ντυθεί στα χρώματα της… τάξης και να κυνηγήσει το έγκλημα στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Η περιφέρεια του Tochigi είναι αυτή που έχει το πρώτο περιπολικό GT-R στην Ιαπωνία και όχι τυχαία. Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έγινε επειδή εκεί υπάρχει το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζεται το Nissan GT-R, το οποίο πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Πλέον, οι αστυνόμοι που θα υπηρετούν με το GT-R στο πλευρό τους σίγουρα θα αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, καθώς το ιαπωνικό μοντέλο είναι ταχύτατο και κυρίως δεν έχει κόφτη στα 180 χλμ./ώρα όπως έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία. Επομένως μιλάμε για το ταχύτερο αυτοκίνητο στους ιαπωνικούς δρόμους.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Nissan Qashqai θα είναι και υβριδικό

Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο Nissan GT-R έχει αρκετές προσθήκες στον εξοπλισμό του, όπως τα χρώματα της αστυνομίας, τον φάρο στον ουρανό του, τα LED φώτα σε κόκκινο και μπλε χρώμα στον εμπρός προφυλακτήρα και τις ειδικές επιγραφές φυσικά που ενημερώνουν για το σώμα στο οποίο ανήκει.

Get it on Google Play Download on the App Store