Το Toyota Hilux Millenium των 40.000 ευρώ

Στην γκάμα του Toyota Hilux υπάρχουν πολλές επιλογές, από τη βασική 2κίνητη με τη μονή καμπίνα η οποία πωλείται στην τιμή των 22.320 ευρώ, έως την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Double Cab 4×4 Millenium Limited Edition στην τιμή των 39.770 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους των 1.000 ευρώ).

Δείτε ακόμη: «Πισταδόρικα» Toyota Camry και Avalon TRD με 301 ίππους

Το συγκεκριμένο Hilux διαθέτει παράλληλα διαφορές στον αμάξωμα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, ενώ ο εξοπλισμός του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν ενός πολυτελούς επιβατικού αυτοκινήτου.

Εξωτερικά διακρίνεται από το νέο εμπρός προφυλακτήρα με τον πιο δυναμικό σχεδιασμό, τη μεγαλύτερη ανασχεδιασμένη μαύρη μάσκα με το περίγραμμα χρωμίου και τα μαύρα ένθετα, το νέο πίσω σκαλοπάτι και τις ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση δίχρωμες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Hilux Millenium ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων με το λευκό φόντο, τα διακοσμητικά σε απόχρωση piano black και ο πολύ πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός, ο οποίος περιλαμβάνει: ESP, 7 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, συστήματα αποφυγής πρόσκρουσης, ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φώτων, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, δερμάτινο σαλόνι, εμπρός προβολείς LED και πάρα πολλά ακόμη στοιχεία.

Δείτε ακόμη: Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο Toyota Corolla

Την κίνηση του Toyota Hilux Millenium αναλαμβάνει το γνωστό μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 2.4 λτ. με την απόδοση 150 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ., το οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Το υπερπλήρες Hilux επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 12,8 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 7,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 είναι 204 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store