«Total Black» εκδόσεις για το VW Amarok

Οι δυο νέες εκδόσεις του VW Amarok, οι «Amarok Black Edition» και «Amarok Aventura Black Edition» βασίζονται στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού “Highline”, προσφέροντας έτσι στους κατόχους τον απαραίτητο δυναμισμό, σε συνδυασμό με πολυτέλεια κι άνεση! Κι ας οδηγούν ένα Pick up μοντέλο.

Δείτε ακόμα: Τα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας του VW T-Roc

Η πρώτη έκδοση προσφέρεται με τον V6 πετρελαιοκινητήρα των 3.0 λτ., σε δυο διαφορετικές εκδόσεις ισχύος, με 205 ή 258 ίππους. Η έκδοση «Aventura Black Edition» είναι διαθέσιμη μόνο με τον ισχυρό κινητήρα των 258 ίππων, ενώ αμφότερες συνδυάζονται με 4κίνηση και με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της VW.

Οι νέες αυτές εκδόσεις διαθέτουν επιπρόσθετα ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, το προηγμένο infotainment σύστημα «Discover Media Navigation», ενώ έχει προσαρτηθεί κι ένα ειδικό «Off-Road» μενού με χρήσιμες πληροφορίες κατά την εκτός δρόμου κίνηση. Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό ασφαλείας, αυτός είναι πλήρης και ενσωματώνει επιπλέον τα προηγμένα συστήματα Trailer Stabilisation και Automatic Post-Collision Braking System.

Διαβάστε επίσης: Νέο VW Polo 1.0 TGI με κατανάλωση 3 ευρώ/100 χλμ.

Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό τώρα και για να είναι σύμφωνο το όνομα της έκδοσης με το παρουσιαστικό του Amarok, υπάρχουν αρκετές μαύρες προσθήκες στους προφυλακτήρες, στα πλευρικά σκαλοπάτια, στους προβολείς ομίχλης, στο roll-bar, στη μάσκα αλλά και στο εσωτερικό του δημοφιλούς pick up. Η καμπίνα και ειδικότερα της έκδοσης «Aventura Black Edition» προσφέρεται με σαλόνι επενδυμένο με δέρμα Nappa και τα εργονομικά καθίσματα «Ergo Comfort». Αυτά διαθέτουν πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις, ώστε ο οδηγός να βρει την θέση που τον βολεύει εύκολα κι άνετα, το τιμόνι έχει ενσωματωμένα τα paddles για τις αλλαγές των σχέσεων, ενώ ο χώρος φόρτωσης διαθέτει προστατευτικό κάλυμμα.

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις του VW Amarok πωλούνται στη Μ. Βρετανία, σε τιμές που ξεκινούν από 35.835 λίρες Αγγλίας (41.465 ευρώ) χωρίς τους φόρους.

Δείτε ακόμη: Νέο VW Tiguan R-Line για όσους τα θέλουν όλα

Get it on Google Play Download on the App Store