Τραγική κινέζικη αντιγραφή Mercedes με 7 ίππους!

Πολλές φορές οι Κινέζοι κατασκευαστές, επιδεικνύοντας περίσσιο θράσος αντιγράφουν αυτοκίνητα γνωστά στην παγκόσμια αυτοκινητική σκηνή, άλλοτε με πειστικό τρόπο και άλλοτε για γέλια… Το Qifeng K7 που σας παρουσιάζουμε ανήκει στην δεύτερη κατηγορία καθώς είναι πραγματικά για γέλια για να μην πούμε για κλάματα, καθώς οι δημιουργοί του προσπάθησαν να το κάνουν να μοιάζει με τη Mercedes G-Class σε σμίκρυνση.

Δείτε ακόμη: Αμαρτωλά… αυτοκίνητα ενός εκατομμυρίου καταστρέφονται (+video)

Πίσω από την «θα ήθελα να είμαι Mercedes» μάσκα του, κρύβεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε δύο εκδόσεις με 5 ή 7 ίππους, με το δεύτερο να χαρίζει στο αυτοκίνητο (ο Θεός να το κάνει) τελική ταχύτητα 50 χλμ./ώρα και αυτονομία 170 χλμ. (εξάλλου αυτή η κατηγορία αυτοκινήτων δεν επιτρέπεται να αναπτύσσει ταχύτητες μεγαλύτερες των 50 χλμ./ώρα). Το μήκος του είναι μόλις 3.290 χλστ. ενώ πλάτος και ύψος είναι στα 1.482 και 1.614 χλστ. ενώ το μεταξόνιό του είναι στα 2.143 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Κινέζικο αντίγραφο Mercedes SUV με 8.980 ευρώ

Ο εξοπλισμός του δεν είναι κακός, καθώς περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων με υποδοχή για κάρτα SD και USB, ενώ συνοδεύεται από GPS και wi-fi. Όσον αφορά στην τιμή του, στην εκεί αγορά πωλείται στα 4.000 ευρώ περίπου.

Get it on Google Play Download on the App Store