Τραγική σύγκρουση τραίνου με εκπαιδευτικό αυτοκίνητο (+video)

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβηκε στην πόλη Zaskala της Νοτίου Πολωνίας, όπου ένα εκπαιδευτικό Suzuki Baleno με τη μαθητευόμενη 18χρονη οδηγό Angelika έμεινε ακινητοποιημένο πάνω σε γραμμές τραίνου και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Διαβάστε και αυτό: Το Toyota Auris πέθανε… Ζήτω το Toyota Corolla!

Το εκπαιδευτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε και παρασύρθηκε από το τραίνο, ενώ από τα συντρίμμια του Baleno ανασύρθηκε η πολύ άτυχη μαθήτρια. Ο 62 ετών εκπαιδευτής πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο και γλίτωσε, βλέποντας ότι η Angelika δεν μπορούσε να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Φυσικά σε όλους γεννάται η απορία γιατί δε βοήθησε στο να μετακινηθεί το αυτοκίνητο (στο ενδεχόμενο που ο κινητήρας έσβησε), την στιγμή που ως εκπαιδευτικό όχημα έχει πεντάλ και από την πλευρά του συνοδηγού.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτής δεν έκανε καμία προσπάθεια να βοηθήσει τη 18 ετών οδηγό, η οποία λίγο αργότερα, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, λόγω μάλλον σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι. Εισαγγελέας έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την συντριβή. Κρίμα για το πολύ άτυχο κορίτσι… (ακολουθούν σκληρές εικόνες).

Διαβάστε και αυτό: Ποιο είναι το φθηνότερο ντίζελ της αγοράς;

Δείτε παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κάμερα από κοντινό κτήριο:

Get it on Google Play Download on the App Store