Ξεκινάει εκ νέου η παραγωγή της Porsche 911 GT2 RS

Ο λόγος; Το ναυάγιο που σας γράψαμε νωρίτερα σήμερα, το οποίο έγινε κατά τη μεταφορά των αυτοκινήτων στη Βραζιλία και επειδή η Porsche δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους πελάτες της, θα κατασκευάσει καινούργιες κι άμεσα!

Το ναυάγιο το οποίο έγινε στις 12 Μαρτίου με το φορτηγό πλοίο Grande America και παρέσυρε στο βυθό του 2.000 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων Porsche 911 GT2 RS, 718 Cayman, 718 Boxster και Cayenne, καθώς και Audi Α3, Α5, Q7, RS 4 και RS 5.

Δείτε ακόμη: Αυξημένη ζήτηση για την Porsche Taycan

Σε ότι αφορά την έξτρα παραγωγή των Porsche 911 GT2 RS, η γερμανική φίρμα μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα το γεγονός, ωστόσο επιστολή που ήρθε στη δημοσιότητα, αποδεικνύει ότι η Porsche ζητάει από τον πελάτη της συγνώμη για μη παράδοση του αυτοκινήτου λόγω του ναυαγίου, τονίζοντας ότι η παραγωγή της 991 GT2 RS έχει σταματήσει από τον Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι φτιάχτηκε η νέα Porsche 911! (+video)

Όμως η επιστολή συνεχίζει, λέγοντας πως η Porsche, τιμώντας την άριστη σχέση που έχει με τους πελάτες της, αποφάσισε να επαναλάβει την παραγωγή GT2 RS, με την κατασκευή να ξεκινάει τον Απρίλιο, ενώ η προγραμματισμένη παράδοση αναμένεται τον προσεχή Ιούνιο.

Get it on Google Play Download on the App Store